Zimní rodinný portrét

Pokud se začnete zabývat myšlenkou zimního rodinného focení, obvykle vás napadne interiér nějakého příjemného ateliéru, teplo krbu a poněkud ospalá atmosféra. Případně poměrně sterilní pozadí bílého plátna v prázdném ateliéru. Pokud ale máte takové štěstí, jako jsem měl nedávno, že totiž narazíte na rodinu akční, plnou života a radosti, a ještě k tomu máte venku nádhernou zasněženou krajinu, neváhejte ani chvíli a pokuste se domluvit zimní rodinné focení v exteriéru.

Když vám bude počasí přát, v podstatě nezáleží na konkrétním místě, které si pro focení vyberete. S touhle báječnou rodinou jsem si vybrali Rekovice, které patří mezi oblíbené výletní destinace na frenštátsku. Kromě několika staveb (jako je například místní zvonička nebo brána Beskyd) a nádherné aleje, nabízí toto místo krásný výhled na Velký Javorník.

Pokud jsou vaše ratolesti plné života a rádi využijí možnost volného pohybu venku, nebojte se. Zkušený fotograf, vytrénovaný focením akčních sportů, typu společenský tanec :-D, si s tím jistě dokáže poradit. Jen nezapomeňte na termosku teplého čaje. Jistě se příjde vhod.